Cover Image for representative-cover-image
Za predstavnike ustanova
Odgovaranje na negativna iskustva pacijenata zahteva taktičan i empatičan pristup. Najbitniji korak je da brzo reagujete.
Kako da brzo i lako povećate broj prikupljenih iskustava pacijenata? Povećanje broja prikupljenih iskustava pacijenata može vam pružiti dragocen uvid u to kako vaša zdravstvena ustanova funkcioniše i kako možete unaprediti svoje usluge.
Marketinške kampanje u sferi zdravstva imaju za cilj obezbeđivanje kvalitetne zdravstvene nege, informisanje pacijenata i privlačenje novih pacijenata. Otvaranjem profila za svoju zdravstvenu ustanovu na platformi Hipokratija, istovremeno otvarate mogućnost za razvoj svih bitnih aspekata marketinga u zdravstvenoj industriji.
Vesti
poliklinika-health-medic-sve-na-jednom-mestu

Poliklinika Health Medic - sve na jednom mestu!

Poliklinika Health Medic pacijentima nudi čitav niz usluga iz različitih oblasti medicine: ginekologija i akušerstvo, pedijatrija, interna medicina, radiologija. Poliklinika obuhvata 20 departmana i okuplja tim od preko 80 eminentnih stručnjaka. Osoblje čine lideri iz oblasti svojih specijalizacija, koji posvećeno prate najsavremenije trendove i konstantno usavršavaju svoje znanje i veštine.
hipokratija-na-founder-hotseat-zahvalni-na-podrsci-ponosni-na-uspeh

Hipokratija na Founder Hotseat - zahvalni na podršci, ponosni na uspeh!

Founder Institute Serbia, u saradnji s Fond za inovacionu delatnost, organizovao je Founder Hotseat. Ponosni smo što nas je organizator pozvao da na ovom događaju prezentujemo naš projekat - Hipokratija platfromu i to pred lokalnim investitorima i startup ekspertima.
megaclinic-kompletna-briga-o-zdravlju-na-jednom-mestu-ispravka

MegaClinic - kompletna briga o zdravlju na jednom mestu!

MegaClinic je privatni zdravstveni centar koji čine poliklinika i laboratorija. Osnovan je s ciljem pružanja zdravstvenih usluga na efikasan i profesionalan način. Kontinuiranim usavršavanjem i ulaganjem u zaposlene i saradnike, centar konstantno radi na podizanju kvaliteta usluga na viši nivo, a rezultat zalaganja se ogleda u poverenju pacijenata koje traje preko dve decenije.
novamed-briga-o-zdravlju-zena-u-svim-fazama-zivota

NovaMed - briga o zdravlju žena u svim fazama života

Žene su jake. Žene su brižne. Ali, samo zdrava žena koja brine o sebi, može brinuti i o drugima. U poliklinici NovaMed ističu da njihov fokus nije samo na lečenju, nego i na dijagnostici, preventivi i očuvanju ženskog zdravlja.
Zanimljivosti
gde-se-nalaze-medicinske-pustinje-u-srbiji

Gde se nalaze medicinske pustinje u Srbiji?

Medicinske pustinje predstavljaju područja u kojima stanovnici nemaju odgovarajući pristup medicinskim uslugama. U Srbiji je identifikovano čak 5 medicinskih pustinja u 25 regiona.
sajberhondrija-opasnost-samodijagnostike-u-digitalnom-dobu

Sajberhondrija - opasnost samodijagnostike u digitalnom dobu

Termin sajberhondrija zapravo predstavlja kovanicu sačinjenu od dve reči: sajber (virtuelni svet, onlajn prostor) i hondrija (povezuje se sa hipohondrijom i označava strah od novih i/ili neobjašnjivih simptoma i tegoba). Iako je ovaj termin popularan, znakovi sajberhondrije se i dalje često previđaju i zanemaruju, te se rizik od daljeg propadanja mentalnog zdravlja na ovaj način povećava.
da-li-je-moguce-pobediti-strah-od-zubara

Da li je moguće pobediti strah od zubara?

Strah od bola je normalna ljudska reakcija. Odontofobija može biti toliko izražena da osoba izbegava odlazak stomatologu čak i kada trpi nesnosne bolove.
drugo-misljenje-lekara-kada-i-zasto-ga-najcesce-trazimo

Drugo mišljenje lekara - kada i zašto ga najčešće tražimo?

Pacijent ima pravo da od doktora medicine, odnosno stomatologije (koji nije direktno učestvovao u pružanju inicijalne zdravstvene usluge), zatraži drugo stručno mišljenje o stanju svog zdravlja.
Bolesti
retke-bolesti-tezak-put-od-simptoma-do-dijagnoze

Retke bolesti - težak put od simptoma do dijagnoze

Retke bolesti predstavljaju izuzetno heterogenu grupu oboljenja, koja obuhvata oko 7.000 različitih bolesti. Zajednička karakteristika ovih bolesti je da pojedinačno pogađaju mali broj ljudi.
krv-u-mokraci

Krv u mokraći

Krv u mokraći, poznata i kao hematurija, predstavlja prisustvo crvenih krvnih zrnaca u urinu. Stanje može biti vidljivo golim okom ili mikroskopskim pregledom urina.
gonoreja-sve-o-ovoj-polno-prenosivoj-bolesti

Gonoreja - sve o ovoj polno prenosivoj bolesti

Gonoreja, poznata i kao "kapavac," je seksualno prenosiva infekcija (SPI) koja se prenosi putem seksualnog kontakta sa zaraženom osobom. Ovu infekciju uzrokuje gonokok (Neisseria gonorrhoeae) bakterija, koja može uticati na različite delove tela, uključujući genitalije, rektum i grlo.
hemofilija-ozbiljan-poremecaj-zgrusavanja-krvi

Hemofilija - ozbiljan poremećaj zgrušavanja krvi

Hemofilija je retka, nasledna, genetski uslovljena bolest koja se karakteriše poremećajem zgrušavanja krvi. Osobe obolele od hemofilije imaju smanjen broj ili defektnu funkciju faktora zgrušavanja u krvi, što dovodi do toga da krv sporije ili teže formira ugruške.
Zdrav život
prvi-simptomi-insomnije-i-kako-je-spreciti

Prvi simptomi insomnije i kako je sprečiti

Insomnija je poremećaj spavanja koji se karakteriše teškoćama u nastanku i održavanju sna, a razlozi za nastanak mogu biti različiti.
koliko-nam-je-sna-zaista-potrebno

Koliko nam je sna zaista potrebno?

Potreba za snom varira od osobe do osobe i zavisi od različitih faktora, uključujući uzrast, fizičku aktivnost, zdravstveno stanje i individualne genetske predispozicije.
kako-podrska-okoline-utice-na-nasu-motivaciju-za-razvijanje-i-odrzavanje-zdravih-navika

Kako podrška okoline utiče na našu motivaciju za razvijanje i održavanje zdravih navika

Podrška okoline je veoma važna jer može pružiti pozitivan podsticaj za razvoj i održavanje zdravih navika. Saznajte kako podrška okoline može da utiče na motivaciju.
5-benefita-dobrog-sna

5 benefita dobrog sna

Dobar san ima mnogo pozitivnih efekata na fizičko i mentalno zdravlje. U nastavku teksta navodimo koji su to najbitniji efekti dobrog sna.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right